Over ons

SMP Specialized Media Products staat voor service, zekerheid en veiligheid.

 

Kunt u iets niet vinden, heeft u een probleem of is iets niet duidelijk? Wij staan voor u klaar om uw te helpen. Domme vragen bestaan niet. Bij SMP is de klant koning of koningin.

 

Te lichte kabels, en laders van verkeerde materialen doen niet wat ze beloven. Ongeacht de informatie en logo die op het stickertje staan. SMP accessoires doen wat je van ze verwacht en laten je niet in de steek. SMP producten komen pas op de markt als ze voldoen aan Europese standaarden en meer. Buiten de verplichte Europese certificaten hanteert SMP een beleid met hogere eisen gericht op veiligheid en kwaliteit. Hierdoor weten wij zeker dat u ze zorgeloos kunt gebruiken.

 

Verplichte certificaten.

CE certificaat waarborgt dat een product voldoet aan Europese eisen (LVD richtlijn en EMC richtlijn) en op de Europese markt is toegelaten. Het is geen kwaliteitskeurmerk en zegt dus niets over de kwaliteit of de prestaties van het product.

 

RoHS certificaat toont aan dat een product voldoet aan de EU-richtlijn betreffende beperking van het gebruik van bepaalde gevaarlijke stoffen in elektrische en elektronische apparatuur.

 

Vrijwillige keurmerken.

FCC (Federal Communication Commission) vereist dat alle elektrische producten voor import in de Verenigde Staten aan de allerhoogste EMC-voorschriften voldoen. Elektrische apparatuur mag geen storingen veroorzaken of gevoelig zijn voor interferentie door andere apparatuur.

 

GS staat voor geprufte sicherheit (geteste veiligheid). GS is een kwaliteitskeurmerk wat uitgegeven wordt door de Duitse regering om er zeker van te zijn dat de producten van hoogwaardige kwaliteit en veilig zijn. TUV en NEMCO zijn twee van Duitslands grootste keuringsinstanties die de certificaten uitgeven.

 

Jack

 

 

[powr-popup id=ff695049_1528714949]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »